SaaristoTrail – Utmana dig själv i skärgårdsnaturen

 

Det nya SaaristoTrail är ett stiglöpningslopp för dig som älskar att springa på stigar i skogen!  Loppet ordnas i Pargas 25.8.2018 och går i utmanande skärgårdsterräng där du belönas med en fantastisk utsikt och härliga naturupplevelser. De kortare loppen lämpar sig för alla typer av löpare, också sådana som vill testa på traillöpning, medan utmaningen 18 km innehåller ordentliga höjdskillnader och utmanande terräng.

 

Välkommen till skärgården!

Dag(ar)

:

Timmar

:

Minut(er)

:

Sekund(er)

18 km

Början är gemensam med 5 km rutten, sedan börjar utmaningarna. På den bakre delen av rutten löper du uppför branta berg där stigningen, när du kommer ända från havsstranden, är över åttio meter. På toppen belönas du med en fantastisk utsikt. Längs med rutten finns fina stigar blandat med stiglös terräng. Kom ihåg att spara krafter för slutet av loppet i de branta uppförsbackarna.

11 km

Här är första halvan av loppet samma som fem km rutten. Du fortsätter norrut via tävlingscentret. Före Levovägen viker rutten av från 18 km:s alternativet och du vänder tillbaka längs med små stigar och motionsbanan. Hela rutten är relativt snabblöpt terräng så här finns en ypperlig möjlighet att testa din tid på en terrängtia! Den snabbaste dam- och herrlöparen på 11 km rutten får ett specialpris.

5 km

En lämpligt utmanande rutt också för nybörjare inom stiglöpning. Rutten är mycket varierande med fina stigar, stiglös terräng och ståtliga berg. Rutten går upp via Finby klint där du hittar en av Pargas finaste utsiktsplatser. En mycket intressant och varierande rutt som erbjuder utmaningar också åt erfarna stiglöpare.

SaaristoTrail

Loppet organiseras i samarbete med

Ta kontakt

1 + 14 =

Facebook Feed

2 dagar sedan

Yhteistyökumppaneiden esittely:
Suunnistajan kauppa tulee tapahtumapäivänä olemaan paikan päällä, eli silloin on oiva tilaisuus tehdä viime hetken varustetäydennyksiä SaaristoTrailiin tai ... Se mer

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Visa fler